Murermester PJH ApS

Oldagervænget 9 - 6900 Skjern - Tlf.nr. 22 54 24 18 - mailadresse: kontakt@murer-pjh.dk

Ofte stillede spørgsmål


  1. Medarbejderne ankom kl. det og tog af sted kl. det. Hvordan kan det give X timer?

Der faktureres fra medarbejderne kører fra firmaadressen. Medarbejderne kan have været på lageret eller tømmerhandlen efter materialer inden de ankommer hos kunden.


  1. Hvorfor står vores byggeri stille - kunne en anden håndværker ikke være her nu?

Vi gøre altid vores bedste på at afpasse tiden, så byggeriet skrider planmæssigt frem. Dog kan det forekomme at en samarbejdspartner eller vi selv skal bruge lidt mere tid, så vi sikrer os, at kvaliteten stadigvæk bliver bibeholdt, hvilket kan være med til at skubbe tidsplanen. Hverken tømrer, elektriker, maler, vvs eller murer kan stå standby, klar til at hoppe på opgaven. Derfor kan byggeriet komme til at stå stille i en kort periode. Vi skal nok gøre Jer opmærksom på dette, hvis det skulle blive aktuelt.


  1. I oplyste, at det blev ca. kr. xxx, men det er blevet dyrer. Hvorfor det?

Hvis du har modtaget et tilbud, så skal prisen holde, medmindre du har fået foretaget ekstra arbejde ifht. tilbuddet. Dette skulle gerne fremgå af den modtagende faktura. Hvis du har modtaget et overslag, så tilstræber vi os naturligvis til at overholde prisen, men der kan være tilfælde hvor det er svært at beregne eller forudse, at arbejdet tager længere tid end beregnet eller flere materialer tilgår byggeriet.


  1. Hvorfor sviner det så meget?

Vi gøre altid vores bedste for at undgå unødigt svineri, da vi ved hvor irriterende det er, at skulle gøre rent hver dag efter håndværkere.


  1.  Vi vil gerne modtage en elektronisk faktura via et EAN.nr., kan dette lade sig gøre?

Ja, selvfølgelig kan dette lade sig gøre. Vores økonomistyringssystem tillader os, at sende den udarbejdede faktura, som en elektronisk faktura. Vores elektroniske faktura overholder OIO-UBL standarden.


  1.  Hvad med den nye Persondataforordning?

Fra maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft. Forordningen træder i stedet for de nuværende regler om persondata. Vi skal som virksomhed sørge for, at persondataforordningen er overholdt. Vi er også pålagt et langt større dokumentationskrav end tidligere. Eksempelvis skal alle virksomheder have skriftlige retningslinjer for, hvordan de håndterer persondata og sikre, at data ikke falder i de forkerte hænder.

Du kan se samt downloade vores retningslinjer via nedenstående:


OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER


PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE  


FORTEGNELSE OVER BEHANDLINGSAKTIVITER
Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os